FAQ

Blitzz is een jongerenfeest voor en door  jongeren van 12 t/m 17 jaar. Elk jaar geven wij een spetterend feest, speciaal voor jullie! Dit doen we onder andere omdat wij verhalen horen van jongeren die vinden dat hier in de buurt niks te doen is. Blitzz begon in 2018 en is in 2020 ook weer van de partij, In 2018 en 2019 hebben we onder andere de artiesten Nigel Sean om bezoek gehad en ook Delany was van de partij, maar vergeet ook zeker niet Mauro en Dj Harry! Het dak gaat er gegarandeerd vanaf. Op 24 april 2020 is de derde editie van Blitzz. Artiesten kan je vinden op de pagina Artiesten. De locatie van deze editie is de TheatherKerk in bemmel.

Blitzz wolgt aanwijzingen op van het RIVM rondom het coronavirus. Het Kabinet heeft meerdere maatregelen getroffen op verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Helaas zijn wij ook slachtoffer geworden van de maatregelen. Dit betekend dat het Blitzzfeest op 24 april gelaas niet door kan gaan. Na de coronaperiode zullen wij een update geven over een volgende datum. Excuses voor het ongemak en stay safe!

Dit kan je bekijken bij de pagina Artiesten.

Zelf eten en drinken meenemen is helaas niet toegestaan?

Blitzz is een NIX18 feest. Dat betekend dat roken en alcohol drinken niet is toegestaan ongeacht je leeftijd.

Blitzz is een jongerenfeest voor jongeren van 12 t/m 17 jaar oud. Als 18 jarige mag je dus helaas niet naar Blitzz.

Klik rechtsboven in het scherm op de knop om tickets te kopen. of koop je tickets op https://theaterkerk.nl/programma/415830-blitzz

Nee, tickets zijn niet te annuleren.

Nee, binnen is binnen en buiten is buiten. Bij verlating van het gebouw is je toegang vervallen.

Jazeker! Dit kan door een e-mail te sturen naar info@blitzzlingewaard.nl of stuur ons een dm via instagram.

Locatie

Contact

© 2020, Blitzz Lingewaard. All rights reserverd.

SW_Lingewaard_logo_cmyk